Blog: De jeugd van tegenwoordig...

Als je 20 bent en net van school komt ligt er een hele toekomst voor je open. In Nederland bieden we jongeren daarin volop mogelijkheden. In Roemenië waar we al zes jaar een bedrijf hebben ligt dat soms net wat anders. Het systeem van stageplekken is daar niet zo ingeburgerd als hier en hoewel de opleidingen van een technisch hoog niveau zijn, sluiten ze niet altijd even goed aan bij het werkveld.

Zeker in het domein IT is de vraag van vandaag, niet die van morgen. Een beroepsbegeleide leerweg biedt daarin handvaten om in een veilige omgeving te groeien en fouten te mogen maken. Talentvolle jonge mensen een basis bieden waarin ze kunnen excelleren en uiteindelijk aan de top kunnen stralen is iets waar we als team enorm veel plezier aan beleven. Niet voor niets mag Forcez zich in Nederland officieel erkend leerbedrijf noemen.

Naast stroopwafels vinden we het daarom tijd om meer Nederlandse recepten naar onze vrienden in Roemenië te exporteren. Vandaar dat we per 1 augustus starten met onze eerste kandidaat voor wat wij de Forcez Academy noemen. Een leerbedrijf waarin jonge mensen het vak kunnen leren, ze op hun bek mogen gaan en als ze goed hun best doen door kunnen stromen naar de Champions League…het echte Forcez team! En zo wordt de jeugd van tegenwoordig de toekomst voor het Europa van morgen!

 

P.S. Heb of ken jij nog leuke (non-profit)opdrachten (zoals bijvoorbeeld een design omzetten in HTML) waaraan onze kandidaten kunnen werken? Laat het dan weten via leon@forcez.nl