Case: Bureau Control

Kleine ondernemers, die groot denken. Daar begint een succesvol verhaal vaak mee. Zo ook voor Lex van den Muijsenberg. De vraag, “kun je voor mij een visitekaartje drukken?” mondde uit in een aanpak van de huisstijl. Stapje voor stapje werd de presentatie van Bureau Control steeds professioneler.

Naast de presentatie verzorgen we ook lesmateriaal zoals readers, powerpoints, kladblokken en meer. Zo komt de boodschap van Bureau Control, die anders is dan andere bureau’s in agressiepreventie- en overvaltrainingen veel directer binnen. Uiteraard pakten we ook de website aan en regelden we daarvoor fotografie.

Dit alles hielp Bureau Control door te groeien tot een belangrijke speler in de markt met klanten als Holland Casino en Pathé Cinema. Mede door de e-learningomgeving die we ontwikkelden weet Bureau Control zich te onderscheiden en zorgt het ervoor dat het proces van deelname en registratie van trainingen efficiënt verloopt zonder het eindeloos over en weer mailen van Excelfiles.
Marketing bedrijven is meer dan de P van Promotie. Samen een gedegen visie neerzetten en dat uitwerken in acties is wat ons drijft tot in ieder detail.