Uw identiteit stopt niet bij het visitekaartje. Een corporate identity of huisstijl is doorgetrokken in de totale presentatie van uw organisatie. Hoever dat kan gaan? Wat ons betreft heel ver! Als de kernwaarden van uw organisatie strak zijn bepaald ontwikkelen we daar een visuele identiteit bij die daarbij past, uiteraard toegespitst op de doelgroep die u wilt bereiken.

Die stijl passen we toe in alle uitingen. Zowel offline als online, waarbij beide zaken perfect op elkaar aansluiten. Van brochure tot powerpoint en van gevelbelettering tot website. Daarbij laten we ons niet beperken door de grenzen van voorgedefinieerde (website)templates. Onze specialisten zijn in staat om ook uw digitale uiting exact vorm te geven volgens de definities zoals we ze in uw huisstijlgids vastgelegd hebben.

We zijn pas tevreden als iedere pixel in uw website op de juiste plek staat en de harmonie en vlakverdeling in uw papieren uitgave helemaal in balans is. Wij smullen van mooie ‘dingen’ zonder daarbij uit het oog te verliezen waar de uiting voor bedoeld is.

Mogen we ook uw huisstijl / corporate identity tot een succes maken? Laten we dan vooral eerst eens gaan zitten om te kijken of we bij elkaar passen. Want met hart en ziel iets moois maken kan alleen door samen te werken met een partij waar u een klik mee heeft. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Responsive website

Huisstijl DentMerk

Responsive website

Huisstijl Klimwinkel

Responsive website

Huisstijl SafetyPro