Natuurlijk draait het leven niet om de buitenkant, toch is het in de wereld waarin we leven wel erg belangrijk. Want uw snoepje of tandpasta kan dan nog zo goed zijn, als uw verpakking niet aanzet tot koop slaat u de plank volledig mis. We werken als onderdeel van een huisstijltraject of als losse opdracht uw verpakkingsvraagstuk graag uit in een passende oplossing. Niet alleen voor één product, maar ook voor een totale lijn producten zodat alles een uniforme uitstraling houdt.

Dat presentatie ook een enorme impact heeft wanneer u uw producten in uw webshop gaat verzenden is duidelijk. Wie wordt er niet blij van een pakketje van CoolBlue? Het effect van een goed vormgegeven verzenddoos is enorm. De klant ontvangt geen bestelling, maar een cadeautje wanneer de doos bijzonder is.

Verpakkingen kunnen op nog veel meer terreinen ingezet worden. Relatiegeschenken combineren met een verpakking met een duidelijke link naar uw product heeft een veel grotere impact, dan laten we zeggen drie golfballetjes met uw logo in een standaard doosje van de producent meegeven. Dat laatste verdwijnt in een la, de eerste komt op het bureau terecht.

Binnen ons netwerk beschikken we over goede contacten om onze ontwerpen tot leven te laten komen. Daarbij maken we graag een mockup, al dan niet gevuld met product, zodat u een goed beeld heeft van de resultaten en waar nodig bij kunt schaven alvorens u tot massaproductie overgaat. Ook op zoek naar een mooie oplossing voor uw verpakking? Neem contact met ons op!

Responsive website

Verpakkingslijn RedBand Tutti Frutti

Responsive website

Relatiegeschenk Perfetti van Melle

Responsive website

Verpakkingslijn tandpasta