Ticketsysteem

Ticketsysteem om uw evenementen succesvol te maken

Voor organisaties die hun ticket verkoop graag online willen afhandelen bieden wij een webshop met ticketsysteem. Want stel u heeft een spetterend evenement of een prachtige theatervoorstelling georganiseerd. Met man en macht is er maanden gewerkt aan de voorbereiding en er zijn veel kosten mee gemoeid, daarom wilt u een goed werkende website tot uw beschikking hebben om kaarten te kunnen verkopen.

Binnen ons gecentraliseerde CMS systeem beschikken wij over een uitgebreide ticketmodule. Wij bieden u een volledige website met ticketsysteem waarmee u de verkoop van tickets kan realiseren. Dat alles geheel op maat gemaakt. Zo maakt u van uw evenement een groot succes. We kunnen zelfs met u meedenken over de ontwikkeling van uw eigen huisstijl en deze volledig voor u uitwerken op uw eigen website, maar ook in eventueel drukwerk voor uw evenement.

Natuurlijk geloven wij in online, maar een exclusief zakenevent heeft meer zeggingskracht als het wordt vooraf gegaan door een mooie glossy papieren uitnodiging. De kracht van Forcez is dat ze die werelden verbinden. De toevoeging om de registratie voor het evenement online makkelijk te maken werpt zijn vruchten af.                                                                                   

  -  Harriët Schapers, DentMerk Benelux bv

Bekijk de case