U biedt trainingen aan, maar wil graag een online component toevoegen ter voorbereiding? Of heeft u als bedrijf een scholingsverplichting waarmee u met een degelijke tool online een oplossing wilt bieden zonder het inzetten van kostbare live trainingen? Met een E-learningsysteem van Forcez zet u op een effectieve manier online middelen in om uw relaties te scholen.

Geen tijd is geen excuus!

Door het volledige responsive design werkt onze online omgeving op de vertrouwde computer, tablet maar ook op de telefoon. Uw cursisten kunnen de online training zo overal volgen op het door hen gewenste moment. Geen tijd is dus geen excuus meer!

Het learning management systeem is voorzien van uitgebreide registratietools, waardoor het afzonderlijk bijhouden van lijstjes in Excel overbodig wordt. Fijne deelnemerslijsten per organisatie, inzicht voor managers van afdelingen in de scores van personeelsleden, het inrichten van een online toets en het aanmaken van certificaten. Het kan allemaal met één druk op de knop, hiermee bespaart u geld bij de planning en het beheer van uw trainingen.

Bespaar tijd en geld bij de planning en het beheer van uw trainingen.

Ook wanneer u zelf niet bedreven bent in het opzetten van de inhoud van e-learningomgevingen dan kunnen we helpen. Een onderwijskundige kan u ondersteunen zodat naast de techniek en vormgeving ook de inhoud tot in de puntjes verzorgd is. (Meer daarover leest u in onze blog) Wilt u e-learning op een succesvolle wijze inzetten dan demonstreren we u graag een live demo. Maak daarom vandaag nog geheel vrijblijvend een afspraak!

Lees meer...
Responsive website

SafetyPro