Binnen uw organisatie wilt u personeel natuurlijk scholen. Ten slotte is goed geschoold personeel essentieel voor uw organisatie. Met ons learning management systeem (LMS) haalt u een oplossing in huis waarmee u dat op een makkelijke manier inricht. 

Opgezet met gebruikers, iedereen kan er mee werken

Ons learning management systeem is opgezet samen met gebruikers. Techniek is daarbij niet leidend geweest, maar inhoud, presentatie en gebruiksgemak. Het systeem is voorzien van uitgebreide registratietools, waardoor het afzonderlijk bijhouden van lijstjes in Excel overbodig wordt. Fijne deelnemerslijsten per organisatie, inzicht voor managers van afdelingen in de scores van personeelsleden, het inrichten van een online toets en het aanmaken van certificaten. Het kan allemaal met één druk op de knop, hiermee bespaart u geld bij de planning en het beheer van uw trainingen.

Bespaar tijd en geld bij de planning en het beheer van uw trainingen.

Ook wanneer u zelf niet bedreven bent in het opzetten van de inhoud van een learning management systeem dan kunnen we helpen. Een onderwijskundige kan u ondersteunen zodat naast de techniek en vormgeving ook de inhoud tot in de puntjes verzorgd is. (Meer daarover leest u in onze blog) Wilt u e-learning op een succesvolle wijze inzetten dan demonstreren we u graag geheel vrijblijvend een live demo. Maak daarom vandaag nog een afspraak!

Responsive website

SafetyPro